jaha då va julen över igen....

snart iallafall, spenderade julafton på jobbet och sen hos andreas föräldrar, ska iväg och fira jul hos pappa ikväll och imorn blir det mamma, allt hade vart så mycket enklare om alla bara kunde fira jul tillsammans.... me det kommer aldrig att ske så vi får väl stå ut med att åka runt över allt.... går bra det med. nu har vi precis satt ihop andreas hemmabio system som han fick av mig, låter mycket och bra!
sjaälv fick jag ett par skinnvantar av andreas mycket bra, önskade mig såna! bland julklapparna kan man även hitta en juicecentrifug (typ en juicepress som slungar ut saften ur hela frukter, asbra! och nyttigt!), en blender (sommardrinkar!), lite pengar, jättefina glas!, en jätte fin tröja som jag fick av andreas föräldrar, ett spel mm. har ju som sagt inte firat klart ännu.

skriver mer efter resterande firade julkvällar
kram

lite uppdatering är nog på sin plats....

har mest kännt på sista tiden att jag inte har så mycket intressant att skriva om men men jag får väl göra ett försök....
idag är enda dagen innan jul som jag är ledig därför ska jag bege mig ut att handla alla julklappar, vissa kanske tycker att jag är ute i sista stund men jag är dessvärre inte speciellt ekonomisk därför har det blivit så att jag va tvungen att vänta på lönen innan jag kan shoppa klart....
i övrigt har det inte hänt så mycket, förutom att jag regerade på singstar i lördags, vi hade en trevlig hemmakväll med lite kompisar och alkohol.... jag kan säga det att jag är undefeated på singstar, det är faktiskt sant!!! =)
nu ska jag ut och shoppa
ha det bra kram kram