en väldigt skön ledig dag!

idag har jag varit ledig, vilket har vart helt underbart! iaf om man jämför med att vara på jobbet där allt har stått stilla idag! inga flighter har gått efter kl 13 tydligen, fy fan va skönt med en ledig dag!
började min dag med att vakna vid 8 tiden på morgonen..... (ni som känner mig vet mycket väl att det inte va så tidigt och i stället vid 12 rycket....)
 segar en stund i sängen innan jag orkar släpa migg upp för att inta en väldigt bekväm position i soffan.....
stirrar en stund på dumburken, börjar märka att jag är lite uttråkad och precis i rätt tillfälle ringer jenny min räddare i nöden (detta sker vid 4 tiden), hon kommer hit och vi snackar en stund sen bär det av hem till jenny för lite mat, chicken tika masala (inte helt säker på stavningen) mycket gott!
sen har vi bokat dejt med resten av tjejerna hemma hos karin, jag, anna, jenny och karin sitter och snackar skit och dricker kaffe och äter väldigt goda men dock lite försenade lussebullar. en helt perfekt ledig dag! och nu sitter jag hemma med min kära sambo och ett glas vin, kan inte säga att avslutningen på dagen är helt fy skam heller!

til next time
kiss and love

krångligt

har nog inte riktigt kopplat det här med att lägga upp bilder.... tar det en annan dag, jag är fast besluten om att de ska publiceras men kära små otåliga vänner ni får vänta en liten stund till....
orkar inte bråka mer med bloggen idag!

puss å kram

me and my mama

me and my mama