valbehovd paus....

har nu hittat ytterligare ett internet stalle, kannde att vi behovde en paus fran solen, borjar omma lite i skinnet nu sa jag tror nog for var egen skull att vi inte ska vara i solen just nu.
tyvarr sa ar inte datorerna eller internet av det snabbaste slaget har sa bilder far vanta tills vi hittar ett battre stalle, tar san fruktansvard tid att ladda upp dom.
idag bytte vi hostel till ett battre stalle som dessutom ar billigare och dom tillhandahaller med lakan pa det har stallet, vilket dom inte gjorde pa det stallet vi bott dom senaste tva natterna. sa det kanns bra.
va och at pa ett jatte mysigt stalle igar. det va ett malaysiskt hak, nar vi kom dit kannde vi oss lite ensamna, men trostade oss med att det faktiskt satt manniskor vid ett annat bord i restaurangen, men nar vi kliver in sa inser vi att det va hela personalstyrkan som satt och tog det lugnt, men nar vi kom da blev det rorelse pa alla. menyn va pa malaysiska sa det va ju inte det lattaste att veta vad man skulle bestalla men vi hade en valdigt vanlig servitor som hjalpte oss genom att oversatta till engelska. fick in ett varsit fat med ris och ett antal skalar med tillbehor i form av soppa, rakor och gronsaker. valdigt gott!
ha det bra! kram

Kommentarer
Postat av: Simon

LYX! skönt att äta lite inhemsk mat! finns det en massa starka såser som man ska passa sig för?

Postat av: blondi

jo nagra, rakade fa i mig nan slags chili imorse nar vi at frukost, den satte sig i halsen kan jag saga! :)

2006-10-11 @ 14:04:25
Postat av: simon

haha ett bra sätt att komma igång på dagen!! hehe

2006-10-16 @ 14:02:38
URL: http://sharkbay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback