hmm 118100....

Med risk för att vara en av dom som fastnar i 118100-träsket och frågar de mest orelevanta och konstiga frågorna... Vilket iofs passar mig och min umgängeskrets som handen i handsken... :) Men jag kände ett sug att fråga efter det att Carro frågat de allvetande vem hon var, det avgjorde det, jag var tvungen och det här fick jag:

Fråga: vem är Sandra Ericson?

Svar: 118100 tror att Sandra är en riktigt härlig tjej på 25 år som bor i Nyköping. Vi tror att Sandra gillar att umgås med sina vänner, kolla på film och läsa böcker. På helgerna tror vi att Sandra är drottningen på dansgolvet!

hmm dom där allvetande och allsmäktiga på 118100 har nog ganska stor koll... ;)
allt förutom det där med böcker (om inte baksidan på mjölkpaket räknas, de få gångerna det faktiskt finns mjök i kylen som inte tagit tillfälle i akt och vandrat ut ur kylen på eget bevåg) så stämmer det ganska fint... Och självklart tror jag inte att detta är ngt de har skrivit ihop för att det passar de flesta 25-åriga tjejer som heter Sandra Ericson och bor i Nyköping... HAHAHA

til next time

peace out...

förresten, nu är det semester!!! Ja jävlar i min låda vad skönt det ska bli!!


hmmm ut eller inte det är frågan....

Sitter hemma i soffan efter en arbetsdag... bara 1 dag kvar tills det är semester. Ska bli skönt att få vila lite....
kollar runt lite på internet och slötittar lite på tv... är lite uttråkad....
Vet inte om jag ska orka gå ut eller om jag ska vara hemma... Känns som att jag varit ute väldigt mkt på det senaste, men å andra sidan sitter jag hemma så funderar jag bara en massa och gör mig själv deppig....
Om jag går ut så kanske jag får se den jag vill iaf, även om det är i olika syften vi vistas på lokal... Villrådig...
saknar....

Men vad är väl en bal på slottet...
Börjar med en dusch så får vi se vart det leder....

til next time

peace out


testade ngt nytt idag... Vegetaris

MMS

testade ngt nytt idag... Vegetarisk lasagne, vet nu i efterhand att jag borde nog följa ett sånt där recept... Men men det gick ner iaf ;)


Vb: Rockigare än så här blir jag nog fan

MMS

Hade en grymt trevlig kväll igår! Tycker att jag lyckades ganska bra... Kände mig iaf rockig!


Rockfest!!

På lördag är jag + en mängd andra människor bjudna på rockfest. Anledningen för detta galej att gå av stapeln är för att två av mina vänner Irene och Carro har fyllt år och kommer då ha en gemensam fest på lördag. Ska bli sjukt kul, jobbar dock kväll i helgen som kommer men sista flighten går kl 20 så förhoppningsvis kommer jag inte ifrån jobbet allt för sent.
Har spenderat dagen med att luncha med mr Carl-Fredric Westerberg, inte illa att få spendera lite tid med honom! Tess och Simon kom även och joinade oss på kumlan, trevligt trevligt! Efter en Sallad och lite kaffe gick jag och Fredde ut på stan för att försöka hitta ngt att ha på sig till festen. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Inhandlade ett linne som jag det första jag gjorde när jag kom hem klippte sönder... känns lite konstigt att inhandla nytt för att ha sönder men men vad gör man inte för ett sånt här tillfälle. Hittade även lite allmänt krimskrams att hänga på mig, tror att det kan bli en hit med stort H. Sen lite tuperat hår och svartsminkad som pricken över i´t som man brukar säga...
Ska iaf bli riktigt kul att gå på bjudfest! Det är inte allt för ofta det händer, alltså att man blir bjuden till fest (som inte är en förfest) och stannar på bestämd plats för detta event hela kvällen (då utan att gå ut på krogen).

Nej nu är det dags för mig att ta hand om lite tvätt innan det bär av nedåt hamnen för lite mat och eventuellt ett glas vin eller ngt... =)

Til next time

Peace out!