En rökt räka eller tre....

Har idag tagit det ganska lugnt efter gårdagens bravader på lotsen. Hade jätte kul på förfesten hemma hos Carro med Therese det spelades drickaspel.... bra skit om man vill bli dragen kan jag säga.... därefter lotsen men mkt skratt och dans på borden.... kvällen avslutades alldeles perfekt med lite vin och hemagjorda hamburgare hos Carro vid 3 snåret. Mmmm nattamat!

Vid 5 tiden på eftermiddagen idag bestämde Jag, Fredde, Sandra och Carro oss för att gå ner till rökeriet för lite mat. Det är som vanligt precis hur gott som helst med rökta räkor så en stor låda togs in som jag och Sandra delade på... kan säga att det tog inte lång tid innan de var slut.... Kan nästan jämföra takten av intagandet av räkor som en ganska stor inhalering.... Men rackarns i havet va gött det är! he he
Efter en eminent middag med trevligt sällskap gick vi bort till lotsen för att hälsa på Simon lite där inmundigades det lite kaffe en cigg eller två och lite allmänt skitsnack.

Efter mkt velande fram och tillbaka så bestämde jag och Fredde oss för att gå på bio, det blev Indiana Jones... Bra skit trotts att den spårade rätt så rejält i slutet men det är ju som sagt Indiana så man vet aldrig vad som väntas.

Sitter nu på golvet framför soffan och funderar starkt på att gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad för morgondagens inventering på jobbet. Det ska bli så kul... verkligen.... riktigt skoj.... Men som vanligt jag är inte bitter, vilket även var ett ganska hett uttryck igår..... =)

til next time

peace out!


Vb: Blogg haha fick den här bilden av mi

MMS

haha fick den här bilden av min kära vän jenny som är ute och turnerar i sverige... Mkt konstigt på vägarna...


bloggbrist...

Sandra (alltså inte jag i 3:e person utan Andersson) sitter här och gnäller över att jag inte bloggar, så nu gör jag det.
Har äran att berätta för alla att jag redan nu vet om att jag kommer spendera halva natten på jobbet imorgon, planerad försening..... satan i gatan vad illa!

bitterheten är slående.....

til next time!

peace out

sova eller fixa...?

Sitter för tillfället hemma i soffan efter en sväng på stan där det inhandlats väldigt nödvändiga saker i miniatyr förpackningar. Ska nämligen åka till Valencia imorgon. Funderar nu på om jag ska ta tag i mitt liv och packa inför resan då jag kommer åka direkt efter jobbet (smidigt att jobba på skavsta ibland) eller om jag ska vila lite och antagligen bli alldeles för trött för att över huvud taget kunna göra ngt av det förstnämnda senare... men jag är så trött! Så om ni ser ngt pucko kl 03.50 imorgon förvirrad med sömn i ögonen som kommer dragandes på en resväska antagligen med hälften av packningen utanför, på väg till busstationen så är det med största sannorlikhet jag... Men skönt ska det bli att få komma iväg en helg och bara ta det lungt, men ett och annat glas cava kommer nog slinka ner... hehehe. Back in real life på söndag kväll för att sedan starta nästa vecka med två morgonpass.... got to love waking up at 03.30 in the morning....

til next time, peace out!

trevlig kväll på lotsen. Som allti

MMS

trevlig kväll på lotsen. Som alltid :)


det blev en dag på stranden... Liv

MMS

det blev en dag på stranden... Livet är tufft ibland... ;)


underbara sol idag igen !! =)

sitter hemma i soffan, ska snart gå ner till hamnen för en liten frukost fika innan jobbet. nej nu måste jag skynda mig ser jag. imorgon tror jag att det bär av mot ett vatten för lite sol lapande.... livet är tufft ibland... förutom att arbetsmoralen inte är den högsta när det är så fint väder...

peace out!!