tillbaka i mersing

efter ett par skona, lata dagar pa tioman ar vi nu tillbaka i mersing.
har precis avnjutit annu en god middag. (tog givetvis samma kineshak som sist, och det va precis lika gott om inte godare!) ska bege oss av till kuala lumpur imorn for snart bar det av hemmat igen.... :(
men det ska samtidigt bli skont att komma hem igen (och jag kanske ska vara lite patetisk ocksa jag saknar faktiskt att jobba lite, illa eller vad?)
pa tioman hande det inte mkt. vi tog det lugnt, lag en stund pa stranden om dagarna, dessvarre va hela stranden belammrad av sandflugor som va fruktansvart irriterande och sa va hela himmlen tackt av dis, pga av att nagra sma pajsare i indonesien hade bestamt sig for att just nu va en valdigt bra tidpunkt att branna upp en massa skog (tydligen ngt dom va tvugna att gora men men)
hittade en valdigt trevlig liten strandbar som vi tillbringade kvallarna vid, valdigt lungt och sansat faktiskt inte mer an 4 drinkar
(ganska anvarsfullt eller? ett annat alternativ ar att toaletten spolades med hink sa man ville inte dricka for mkt, tank er sjalva om man rakar ma lite daligt, gar och halsar pa ullrik och sen maste sta och titta pa vad man har astakommit medans man forsoker spola ner det med en hink... och jag kan saga det att det ar inte sa ofta man lyckas spola pa forsta forsoket! inte sa trevligt!)
for ovrigt hade en kille som jobbade pa restaurangen precis dar vi bodde pa tioman fangat in en orm en liten en, visade sig vara en bebis pyton pa garden ca 5 meter fran varat lilla hus!!!!

det va ju aven ett par (!?) barn som bodde pa vid oss, en av ungarna rakade va lite latt overviktig, sa nar vi sitter pa varan veranda en dag kommer han lubbandes stannar precis utanfor oss och spyr i en buske (en annan trevlig liten anekdot !?)

hinner nog med att skriva nagon gang till innan vi kommer hem

ha det sa bra sa ses vi snart!
kram kram

Kommentarer
Postat av: Xsandra

tja tjejen hoppas ni har de bra..........gud vad skönt de måste va o få komma i väg. Ta de lugnt o njut...kram

Postat av: simon

Haha han mådde PYTON!! haha rofl, hrm sorry men jag HAR dålig humor, nu ska jag ner på stan o fika med Sandra! kommer du också på söndagsfika?? =) kram

2006-10-22 @ 12:34:57
URL: http://sharkbay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback