efter en spannande dag pa en scooter

hade en valdigt trevlig kvall igar med andreas gamla barndomsvan Bjorn och hans kompis Jonas, vi har traffat pa dom nagra ganger under varan vistelse i malaysia men det har andreas skrivit mer om, iaf sa hittade vi ett jatte mysigt litet hak att ata middag pa, nar notan kommer in sa inser vi att vi har atit for 300 ringgit( ca 600 sek) allihopa, men overst pa denna nota star det gin & tonic och 11 strack dragna efterat, vi hade visst bestallt in 11 stycken.... det roligaste ar att dom kostar totalt 77 ringgit det ar alltsa ungefar 150 sek dyrt va?? hade iaf en valdigt bra kvall med god mat och dryck och sjalvklart valdigt trevligt sallskap!

idag har vi haft en ganska rolig dag lite daligt vader sa vi bestamde oss for att hyra en scooter vilket kostade oss 25 ringgit (50 sek) for 24 timmar. borjade att aka lungt och stillsamt, man vet ju aldrig hur galna malaysierna ar bakom ratten. men efter ett tag upptackte vi att dom inte va sa farliga sa da borjade andreas blasa pa (sa fort man nu kan blasa pa nar man aker scooter). stannade till vid ngt som kallas oriental village, man skulle ganska latt kunna pasta att det stallet va ett dragplaster for turister. ungefar 20 butiker som saljer exakt samma sak, men men. den stora attraktionen pa detta stalle var en linbana som vi genast kastar oss in i, som tar oss 705 meter over havet. lite skrammande ibland nar man tittade ner men ska man upp sa ska man! (och mamma du hade aldrig klarat av det, inte ens med tankarna fulla av pannkakor!) val uppe sa var det en helt underbart fin utsikt! man  kunde ga ner sa man gick pa ngn slags hangbro ganska haftigt! val nere pa marken fortsatter vi varan scooterfard till ett vattenfall valdigt fint, men sen sa va ju den egentliga attraktionen pa detta stalle 7 kallor som lag ovanfor vattenfallet, sa det va ju bara att borja traska en 600 meter uppat i trappform! ni ska se min rumpa nu.... jag var kaske inte den roligaste att ga den biten med, har en kansla av att jag kan ha klagat en del men det va nog inte sa farligt...
val uppe pa toppen var det faktiskt 7 kallor dar (det va ingen som lurat mig och tackar fan for det!)
valdigt fint men till raga pa allt sa hade vi ju sjalkvklart inte badklader med oss sa vi kunde ju inte direkt svalka oss i dessa underbara svala kallorna nej nej! sa vi fick noja oss med att vada runt lite i vattnet. och aven tvatta bort allt svett som bokstavligen talat rann ner for ansiktet! ackligt men sant!
sen va det bara att traska nerat och bege oss hemmat for lite lunch (vid halv 5 men men) overallt man tittade under var lilla tur sa fanns det apor till en borjan sa blev man lite imponerad av att det sprang apor fritt men efter ett tag blev det mer som om dom skulle sitta dar varje gang man sag en apa sa blev det mer en reaktion iform av ja, ja.
det roligaste va ju nastan att nar vi satt i linbanekabinen pa vag ner fran berget sa ser vi i en motande kabin ett valbekant anskikt namligen A-K's syster. och aven detta bekanta ansikte sag vi nar vi akte ifran vattenfallet/kallorna, men jag tror dessvarre inte att hon sag oss!

nu far ni ha det sa bra och ta hand om er allihopa! massa kramar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback